Hold beskrivelser

Cirkeltræning

Beskrivelse:
Vi træner en form for cirkeltræning hvor vi vil bruge en blanding af bolde, stepbænke, elastikker, vægte og egen kropsvægt med mere. Der er fokus på at træne hele kroppen. Alle kan være med.

Bodypower

Beskrivelse:
Bodypower er fullbody styrketræning på hold, hvor man til hver sang træner en bestemt muskelgruppe. Redskaberne omfatter vægtstænger samt håndvægte, og man kan individuelt bestemme, hvor meget vægt der skal på. Der køres få gentagelser pr. set, og der er således mulighed for at træne med forholdsvis tung vægt. Alle kan deltage, da niveauet sættes af den deltagende selv, men hvis man er med på at presse sig selv, garanteres der både sved på panden og ømme muskler dagen derpå!

Bold Dig Sund

Beskrivelse:
Til bold dig sund og glad arbejder vi med balance, stabilitet og styrke. Vi laver træning med de store bolde, de små bolde og enkelte øvelser uden. Alle kan være med, da alle øvelser kan differentieres, så du både kan være nybegynder og øvet.
Så har du lyst, til en dejlig træning, med højt humør og godt musik, så kom og slå dig løs med os.

Indoor Cycling

Beskrivelse:
Indoor cycling er en kombination af korte og lange intervaller af tung belastning og tempokørsel. Du vil derfor kunne få pulsen højt op undervejs i timen. Indoor Cycling foregår på nogle særligt designede motionscykler, hvor man selv hurtigt kan regulere modstanden, altså om det er op eller ned ad bakke. Det er altid i hold, med musik og med en instruktør til at udstikke retningslinier for Indoor Cycling-timen.
Det gode ved Indoor Cycling er, at det kan dyrkes af alle uanset vægt, alder og fysisk formåen. Og der er mange gode formål ved Indoor Cycling, såsom fedtforbrænding, Styrkede ben, lår, balder, lænd og mave. Det styrker i den grad hjertet, som alt andet kredsløbstræning og så er det skånsomt ved ledende i og med der ikke er anslag ved den cirkulære bevægelse. Kom i god tid, hvis dette er nyt for dig, så instruktøren kan hjælpe dig godt i gang. Alle skal starte et sted

StrongByZumba

Beskrivelse:
Strong by Zumba™ er et høj intensitets interval træningsprogram der er designet til at flytte dine grænser og hjælpe dig til en mere tonet krop og stærkere muskler, kun ved hjælp af din egen kropsvægt! Musikken er en vigtig del af alt træning og i Strong by Zumba™ er der stor fokus på musikken. Øvelserne er kendte fitness øvelser som squat, burpees, push ups etc. Resultatet er en perfekt synkroniseret workout der motiverer dig til at arbejde hårdere end du tror du kan og hjælper dig med at opnå bedre og hurtigere resultater.
Der er stadig nogle danse inspirerede bevægelser, men ingen vrikkende hofte og Strong by Zumba™ skal ikke forveksles med en dansetime – det er Høj Interval Træning synkroniseret med motiverende musik der får dig til at arbejde hårdere og din krop til at brænde kalorier længe efter din træning. Every beat has a move. Every move has a beat. www.strongbyzumba.com
 

Zumba

Beskrivelse:
Zumba er en blanding af mange forskellige stilarter af dans til lækre latin og world rhythms. Dansen holdes på et niveau, så alle kan deltage – øvede som nybegyndere. Med zumba føles træning ikke som træning – det er en fest, hvor der er plads til at slippe tøjlerne og give den gas som J.Lo eller Shakira! Så vil du have sved på panden, et smil på læben samt mulighed for at få et vel tiltrængt afbræk fra hverdagen? Så duk op til Zumba og oplev hvordan dans og glad musik kan gøre en forskel!

Yoga

Beskrivelse:
Timen tager udgangspunkt i udvalgte øvelser fra Ashtanga yoga (Serie 1), hvilket er en dynamisk yogaform med fokus på flow, vejrtrækning og forskellige stillinger. Alle kan deltage.
Der afsluttes med liggende afspænding, så tag evt. en varm trøje med.

CrossFEDT

Beskrivelse:
Ingen dage er ens, ej heller er et træningspas det samme fra gang til gang. På mit CrossFitness-hold får du hver dag en ny og spændende workout, som udfordrer og styrker din alsidighed og ikke mindst din forandringsparathed. CrossFitness vil gøre dig stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende på en og samme tid, men selvfølgelig også en smule træt samt glad og tilfreds.
På CrossFitness holdene gåes der ikke på kompromis med den tekniske udførelse. Der vil altid fremvise hvordan de forskellige øvelser der skal laves se ud, og vil under hele timen have fokus på at du som deltager på mit hold kommer nærmere en optimal teknisk udførelse.
Timen vil for det meste være opbygget med en gang opvarmning, teknisk træning og en gennemgang af dagens workout. Hvorefter workouten bliver skudt i gang.
CrossFitness er altså kort sagt en intens træningsform med fokus på teknik, styrke, og kondition. Ligeledes vil der være et lille mentalt aspekt i træningen idet at der jo ikke er en dag der er ens, og du dermed ikke ved før timens begyndelse, hvad dagen workout byder dig. Men vi kan love at det altid er en blanding af gymnastiske øvelser med kropsvægt, konditionstræning, og noget vægtløftnings baseret træning. Derudover vil der være en kombination af øvelser med kettlebells, sandsække, medicinbolde, og alt hvad der vil være til rådighed i centeret. Kom og giv den gas, for det er virkelig en fantastisk træningsform der giver sved på panden, gode resultater, og en lækker fornemmelse i kroppen når du er færdig.

Zumba Fitness

Beskrivelse:
I Zumba® indgår der dansetrin inspireret fra Latinamerikanske danse og trin/øvelser fra Fitness verden, så du også får trænet ben, baller, mave og arme. Til Zumba® får du pulsen op, forbrænder en masse kalorier – en effektiv træning, alt sammen med et smil på læberne.
Der er få pauser i min zumba time og dansene er enkle så du hurtig kan gi´ den max gas, du får en time med høj intensitet og høj energi fra start til slut, du vil blive guide igennem en times dansefest til glad musik og effektiv træning.

Puls & Styrke

Beskrivelse:
Der er garanti for sved på panden og en lækker følelse i kroppen, når vi siger goddag til en fed træning, hvor vi kombinerer styrke og cardio. Vi bruger redskaber og egen kropsvægt og træner til god musik. Vel mødt!

Stram op

Beskrivelse:
Timen er bygget op om en træning med styrkeøvelser, der inkludere alle kroppens større muskler. Du vil få en øget forbrænding, muskeltoning og forøget styrke. Alle øvelser laves med lav vægt og mange gentagelser.
Alle kan være med, uden erfaring med styrketræning – du vil blive grundig guidet under hele timen.

CrossCardio

Beskrivelse:
Deltag i en time, hvor pulsen kommer op og du får sved på panden. Cross Cardio vil være inspireret af crossfit, stationstræning og styrke, hvor bla. kettlebells, vægtstænger og egen kropsvægt vil komme i brug. Træningen vil variere fra gang til gang

Funktionel træning

Beskrivelse:
Funktionel Træning er en træningsform, der sigter mod at gøre dig stærkere, eksplosiv og udholdende samt at forbedre din kondition. Timen indeholder flere workouts, som kan være lange eller korte og bestå af cirkeltræning, individuelle workouts, øvelser to og to eller på hold. Formen varierer og er derfor altid spændende. Af redskaber bruger vi de store vægtstænger, kettlebells, håndvægte, elastikker, medicinbolde, bokse, vægtskiver, sandsække, egen kropsvægt – altså alt, hvad centeret kan præstere. Alle kan være med uanset udgangspunkt, for hver workout kan tilpasses den enkelte deltager, og alle øvelser vil blive forklaret og illustreret. Så grib vandflasken og kom frisk!

Motionsboksning

Beskrivelse:
Der vil være let fokus på det tekniske element i boksningen, samtidig med vi sætter stor fokus på styrketræningen og cardiotræningen.
Slå et smut forbi, hvis du trænger til at blive tæsket igennem hele møllen eller du trænger til at slå på en.

CSS – MIX

Beskrivelse:
Konditionstræning, Sjip , styrke – og smidighedstræning i et stort mix.