Lad os få dig på det rigtige forlØb

STRONG

Women

2022

OPSTART 22. August klokken 18.30

EARLY BIRD frem til 1. juli

3200,-

Normalt 3800,-

FYSISK FORL0B I:

MYHEART

Deltagernes vurdering af forløbet
4.7/5

Er du i tvivl om forlØbet er for dig

Så ringer vi dig op og får dig på det rigtige forløb

Hvad får du med?
  • 2 ugentlige, faste, fysiske hold i 8 uger
  • Personlig træning på lukket hold tilpasset dig
  • Oplæg om kost og vaner
  • Samme kvindelige trænere
  • KUN kvinder på holdet
  • Øvelser der tilpasses dit niveau
  • Et lukket online forum
  • De LÆKRESTE lokaler kun med os
  • Mulighed for tilkøb af kostforløb/coaching

Hvorfor skal du med?

Strong Women  er for dig, der gerne vil prioritere dig selv, begynde at bevæge dig og mærke, at du kan mere end du selv tror.
Måske har du indset, at du har behov for, at der står en træner og et hold, som venter på dig og forventer, at du kommer
– ellers kommer du ikke afsted og får bevæget dig.

Måske er du usikker på, hvordan du skal strukturere din træning, uden at forværre eventuelle skader og skavanker

Vi GARANTERTER, at du kan være med, da træningen vil blive tilrettelagt efter dit niveau og din formåen

Forløbet er et personligt forløb, hvor der vil blive taget hensyn til din kropstype samt eventuelle skader og skavanker.

Hvad kan du forvente?

Et 8 ugers forløb med to gange træning om ugen, på MyHeart Camp i lækre faciliteter.

At kickstarte eller fortsætte din sundere og stærkere livsstil, så motion bliver en dejlig vane og et godt redskab til en gladere dig. 

En lukket Facebook-gruppe kun for jer, der er med på holdet.

Forbedring af din kondition og din bevægelighed, samt at blive stærkere fysisk og mentalt. 

Du bliver forhåbentlig mere selvsikker i træningsøvelser og får mere motivation til at træne på egen hånd, eller inspiration til din nuværende træning. 

Du får os, som vi er – med dybt engagement og et strejf af tosserier.

Et frirum med “mig-tid”, hvor der er fokus på DIN sundhed.

Løbende progression og udvikling tilpasset dine træninger. 

Vi tager fat i dig, der hvor du er.

Uanset skader, skavanker eller andet, bliver alle øvelser tilpasset dig.  Derfor anses vores camp-forløb som personlig træning – blot i en gruppe. Alle kan altså være med. 

…og vi tager fat om hele livet – den fysiske, mentale og sociale sundhed – så DIN livskvalitet forøges. 

Vi VED at handling skaber selvværd, selvværd skaber glæde og glæde skaber rummelighed.

Det gladeste og mest nærværende trænerteam – med masser af uddannelse og erfaring – både professionelt og personligt.

Vores guide til at du forhåbentlig bliver fortrolig med alle øvelser, så du kan opleve, at du faktisk kan mere end du tror – vi hepper på dig!

Åbent sind

Nye tanker

Mod på udfordringer

Du skal gøre arbejdet – vi guider, støtter og hepper fra start til slut

Teambaseret personlig træning hos MyHeart Camp

Her træner du på et mindre hold af  max 15 kvinder, 2 gange om ugen. Der er træning mandag og onsdag klokken 18.

Træningsprogrammerne i alle vores forløb er et veldesignet helkropsprogram, som er baseret på mange års faglig og personlig erfaring.

Træningerne vil bestå af øvelser hvor alle kan være med, uanset form, alder og niveau. Øvelserne bliver tilpasset dig – altså får hver kvinde forskellige instrukser, fordi der er forskel på skader, form, kropstype m.m.

Her svedes, grines og kæmpes i fællesskab. og fordi vores hold er små og intime, kan vi sikre 1:1 kontakt mellem dig og din faste træner, som betyder, at du bliver mødt og udfordret, der hvor du er.

Du vil således opleve, at du kan meget mere end du tror, ved at der bliver skabt et trygt rum til at træde udenfor din komfort-zone. Og vi hepper alle på hinanden hele vejen. 

Vi VED af erfaring, at handling skaber selvværd, selvværd skaber glæde og glæde skaber rummelighed og personlig udvikling.

Vi lover dig, at Strong Women er spækket med inspiration til en lettere og stærkere udgave af dig selv.

Og ved du hvad?

Du kommer til at mærke VORES gejst og motivation……… og DIN krop.

Vi tager fat i dig, der hvor du er.
…og vi tager fat om hele livet – den fysiske, mentale og sociale sundhed – så DIN livskvalitet forøges. 

Vi VED at handling skaber selvværd, selvværd skaber glæde og glæde skaber rummelighed. Det gladeste og mest nærværende trænerteam – med masser af uddannelse og erfaring – både professionelt og personligt.

Dette er vores guide til at du forhåbentlig bliver fortrolig med forskellige øvelser, så du kan opleve, at du faktisk kan mere end du tror.
– vi hepper på dig!
Tina Muhl
Ejer

Hvad siger pigerne om Campen?

Hvordan og hvor?

Vi tror som sagt IKKE på quickfix – men at sundhed og vaneændringer kommer løbende mens man arbejder med sig selv – og derfor skal du være på bootcamp – lige så længe det giver mening for dig. 

Vi har lyttet til alle de kvinder vi har haft og stadig har igennem. Mange fortsætter på 2-3 forløb, og derefter giver det måske mere mening at fortsætte på PowerTeam, hvis man vil noget mere.  

Kvinderne kommer også igen for at få nyt indspark, for at blive rettet til i øvelser, og fordi trygheden i at vende tilbage til kendte trænere og kendte omgivelser, giver den bedste udvikling. 

Vi ved, at en quickfix-løsning netop kun er en quickfix-løsning – og derfor alt andet end holdbart i længden. Meget forskning viser, at det tager op mod 80 dage at ændre få vaner og adfærd. Vi ønsker at være dit heppekor hele vejen – og give dig den viden der skal til, for at du kan sætte handling på og derved skabe gode vaner for dig.

Det kan for mange være mere overskueligt at tilmelde sig et enkelt forløb – MEN….

Vi ANBEFALER, at du tilmelder dig mindst 2 forløb, da vi VED, at der sker resultater ved at være en del af Campen på 2 forløb, som gør, at DU kan starte rejsen mod at skabe sundere vaner i dit liv.

For at ændre livsstil og opnå et mål, kræver det vedligeholdenhed og kontinuitet, fremfor intensitet. Det er umuligt at ændre noget på 10 dage og samtidig holde gejsten resten af livet. Derfor er det vigtigt, at vi bruger tid på at ændre vores vaner fremfor at opnå et hurtigt resultat.

Med det har vi skabt MyHeart Camp, så der netop bliver tid til at lære, hvordan en livsstil kan ændres – på den sunde måde – både mentalt, fysisk og socialt – lige så længe du har behov. 

MyHeart Camp er et eksklusivt holdtrænings-koncept, udviklet af et elitært team, der både har forskellige faglige og erfaringsmæssige kompetencer. 

MyHeart Camp er målrettet netop dig, der ønsker at gøre en forskel for dig selv – DIG, der ønsker at få redskaber med dig, til at skabe MERE GLÆDE i hele dit liv. 

Det er for dig, der ønsker kvalitets undervisning og vejledning fra nogle af de dygtigste, kvindelige personlige trænere til at blive stærkere, sundere og gladere. 

Al træning foregår i vores helt egne lokaler i MyHeart Health Club – Marathonvej 1, 9230 Svenstrup 

Vores l0fte til dig

Vi lover dig, at forløbet er spækket med inspiration til en lettere og stærkere udgave af dig selv
– og en helt masse sjov og spas.

Stærkeste hilsner fra Demmi, Rikke, Tina & Mikkel

Her er Campen

OM MyHeart Camp 

MYHEART CAMP er udsprunget af ønsket om at hjælpe mennesker til at lære dem selv bedre at kende. Dette sker primært gennem handling og refleksioner.

Tina og Mikkel Muhl startede konceptet PROJEKT LIVSSTIL op i 2013 i deres centre MYHEART FITNESS.

Et, dengang 20 ugers, koncept som skulle fremme et mere nysgerrigt sind, en stærkere krop og et godt fællesskab, som alle er veje til mere glæde i livet.

I takt med at kunne gøre det endnu bedre udviklede de i 2015 konceptet KUN FOR KVINDER et eksklusivt holdtrænings-koncept, med en varighed på 7 uger, til kvinder, der ønskede undervisning og vejledning fra nogle af de dygtigste og ligeledes mest engagerede kvindelige personlige trænere til at få mere overskud, en stærkere krop, mere gåpåmod og oplevelsen af et liv med mere overskud. Mere end 1400 kvinder har siden 2015 deltaget på forløbet KUN FOR KVINDER.

I 2018 så den første MYHEART ONLINE CAMP dagens lys og konceptet var klart: Træn med os – hvor du vil – når du vil! Missionen var her(og er til stadighed) at lære kvinder finde glæden ved bevægelse og at tidens skæve kosmetiske trends ikke var et retvisende billede af virkeligheden. På MYHEART ONLINE CAMP har vi haft mere end 1600 kvinder fra HELE Danmark og en del udlandsdanskere med på forløbene siden 2018, hvor der trænes, erfaringsudveksles, svedes og kæmpes på tværs af landsdele, politiske overbevisninger, relgioner samt alle tidspunkter af døgnet.

I takt med at vores erfaring er vokset med mennesker i udvikling, er vores integritet fulgt med og derfor holder vi benhårdt fast i at det vi laver, skal virke, og ikke blot være et midlertidig plaster på såret.