Nærvær

Stilhed

ReCharge

Ro

Opladning

Energi

3-dages retreat med Tina Muhl

ReCharge

Hvad er ReCharge

ReCharge er en stressfri weekend for kvinder, hvor vi gennem udstræk, afspænding og gruppecoaching vil koble sind og krop i én helhed.

Hverdagens gøremål og rutiner kan for mange ende ud i stress, ængstelighed, overvægt og madstress. Mit ønske er, at vi ved at koble krop og sind, finder frem til de udfordringer der fylder mest, og sammen finder redskaber til at styrke dine ressourcer. 

Jeg vil guide jer igennem forskellige mentale processer via bevægelse. Processerne, der sættes igang hos dig, vil vi tage op i gruppecoaching.

Du vil forhåbentlig gå fra weekenden med fornyet energi, en bedre forståelse af dig selv, dine adfærds- og tankemønstre, samt en følelse af at kunne være mere tilstedeværende og nærværende overfor familien og i dine relationer i hverdagen.

Hvor & Hvornår

Marathonvej 1, 9230 Svenstrup

  • 15. Oktober 2021 Klokken 16-20
  • 16. Oktober 2021 Klokken 9.30-18
  • 17. Oktober 2021 Klokken 9.30-15

Pris & tilmelding

5500,- for hele weekenden

  • Tilmelding skal ske til camp@myheart.dk
  • Tilmelding er bindende
  • SU 1. oktober

Hvem er Recharge for?

ReCharge er for dig, der bliver ved med at gå i det samme smertekammer. Det er for dig, der har mistet forbindelsen mellem krop og sind, fordi hverdagen er blevet for rutinepræget.
Det er for dig, der har symptomer på stress, lever livet med overvægt og fortsat tager på, dig der ikke kan finde roen i sind og krop, og dig der ønsker at finde tilbage til hele dig. 
Det er for dig, der ønsker at forstå dine adfærds- og tankemønstre, så disse kan vendes til ressourcer fremfor forhindringer i hverdagen. Og det er også for dig, der de sidste mange år har glemt at prioritere dig selv. Måske mangler du redskaber til aktivt at handle på dine ønsker.

Ønsket for weekenden er, at du finder roen i dig selv igen og måske for redskaber med hjem, som du aktivt kan begynde at handle på.

Vil du kontaktes

ReCharge

Deltagernes vurdering af Campen
4.7/5

Lad mig ringe dig op til en uforpligtigende samtale

Hvor foregår ReCharge-weekenden?

Svenstrup

HVOR SKAL FORLØBET FOREGÅ?

VÆLG DIN PRIMÆRE CLUB