"Jeg sætter enormt stor pris på alle vores medlemmer - for sammen kan vi gøre en forskel for at passe på hinanden, SÆRLIGT i denne tid!

Vi kan holde til meget hver især, men sammen er vi stærkest!"
Mikkel Muhl
Ejer af MyHeart

COVID-19

Alle spørgsmålene og svarene.

(Skulle du mangle svar på et spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os her på info@myheart.dk )

MUNDBIND I INDGANGEN

Kulturministeriet slår nu fast, at man kan nøjes med at have mundbindet på fra indgangen og til omklædningsrummet.
(Hvis altså omklædningsrummet skal bruges og man ikke kommer omklædt)
“Når man går ud af omklædningsrummet i sit sportstøj, skal man ikke have mundbind på, heller ikke mellem maskinerne.
Men du skal have mundbind på, når du kommer og går ind i omklædningen, og når du forlader stedet.” Skriver kulturministeriet.  Du kan læse det her under “Svar på generelle spørgsmål – mundbind og visir”:

https://kum.dk/aktuelt/covid-19/kulturlivet-under-covid-19

Dette er foreløbigt det mest konkrete der er udmeldt fra ministeriets side, men vi afventer stadig, at de får opdaterede de nye lovgivninger på området. 

PLADS
Fra DFHO:
Indtil videre skal der, som hidtil, tilbydes 4 kvadratmeter gulvareal per gæst i centret – samt at gæsterne kan holde 2 meters afstand, når de udøver deres aktiviteter. Det er DFHO’s forventning, at der vil gælde de samme regler, når myndighederne har opdateret de nye regler.

Pladsen er intet problem og har ikke været det nogensinde – og SLET IKKE NU – hvor vi har udvidet med hele 350kvm til at lege i. 


Vi ser ovenstående som meget positivt for at vi kan holde hinanden i gang og dermed ikke gå helt i stykker af verdenssituationen lige nu.

Vi vil opdatere siden, når og hvis der kommer mere som berører træning og bevægelse i MyHeart-regi.

I er i forvejen gode til at desinficere før og efter samt rydde op. Bliv endelig ved med det, og tøv ikke med at hjælpe hinanden på at huske på det. 💪🏼

Vi klarer det her med en fælles indsats🔥

Kærligst Kaptajnen


PS.
Man kunne måske overveje at lave walking lunges fra første skridt ind af døren.
Så er træningen igang🤪

Vi har lige åbnet op for 350 kvm mere til sjov og leg. Det vil altså sige, at der er mere end rigelig plads til alle vores dejlige medlemmer.

Her hos MyHeart Health Club har vi altid prioriteret rengøring.
For at mindske smitterisikoen følger vi naturligvis de givet retningslinjer fra kulturministeriet og Sundhedsstyrelsen. Der står håndsprit til rådighed og muligheder for håndvask. 
Dertil gør vi rent flere gange dagligt samt hjælper vores medlemmer til at huske brugen af klude og sprayflasker under træning. 

Der står skilte rundt i centrene om max antal medlemmer i hvert lokale/afdeling. 

Der står klude og sprayflasker i indgangen, som vi beder alle vores medlemmer anvende under træningen.
Der tages én klud og én sprayflaske i indgangen, som følger én under hele træningen. Der sprittes maskiner og udstyr af før og efter brug. Dette afleveres samme sted når man forlader centrene.

Dertil opfordrer vi alle medlemmer at vise almindelig hensyn til hinanden, holde mindst 2 meters afstand til hinanden mens der udøves øvelser, og ikke mindst at følge Sundhedsmyndighedernes retningslinjer. 

 

Vi sætter enormt stor pris på din støtte under corona-lukningen. Det betyder alt for os, at du har støttet, så der har kunnet være et MyHeart at vende tilbage til. 

Har du støttet MyHeart, har du mulighed for at give et medlemskab væk til én du holder af i de antal måneder du har støttet med (max 3 måneder). Gavebeviset gælder frem til 31.12.2020, hvor det senest skal indløses. 

Du kan enten skrive en mail til os her på info@myheart.dk med dit navn og medlemsnummer og få dit gavebevis tilsendt, eller komme forbi centret i receptionens åbningstid med det medlem du ønsker at give gaven til. 

Kampen er langt fra slut. Og vi vil sætte pris på alt den økonomiske hjælp vi kan få, så vi fortsat kan have et MyHeart at være i.
Der er flere måder du kan støtte MyHeart med:

  • Få din virksomhed på vores trailer. Lige nu har du mulighed for at få vist din virksomhed/produkt på vores trailer. Kontakt os her på trailer@myheart.dk
  • Få meldt din familie eller venner ind i MyHeart – Træning og bevægelse er godt for alle, og det er bare sjovere når man er sammen om det.
  • Støt ved at købe vores MyHeart Club Members T-shirt
  • Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 

Du kan få aktiveret dit medlemskab ved at skrive til info@myheart.dk med navn og medlemsnummer.

Vi vil glæde os til at tage imod dig igen.

Bliv medlem igen HER