"Jeg sætter enormt stor pris på alle vores medlemmer - for sammen kan vi gøre en forskel for at passe på hinanden, SÆRLIGT i denne tid!

Vi kan holde til meget hver især, men sammen er vi stærkest!"
Mikkel Muhl
Ejer af MyHeart

COVID-19

Alle spørgsmålene og svarene.

(Skulle du mangle svar på et spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os her på info@myheart.dk )

Her hos MyHeart Health Club har vi altid prioriteret rengøring.
For at mindske smitterisikoen følger vi naturligvis de givet retningslinjer fra kulturministeriet og Sundhedsstyrelsen. Der står håndsprit til rådighed og muligheder for håndvask. 
Dertil gør vi rent flere gange dagligt samt hjælper vores medlemmer til at huske brugen af klude og sprayflasker under træning. 

Der står skilte rundt i centrene om max antal medlemmer i hvert lokale/afdeling. 

Vi har desuden lukket vores badefaciliteter, da vi lige nu ikke føler, at det er sikkert at holde det åbent for vores medlemmer. Vi håber, at vi snart kan åbne op, så der også bliver mulighed for at bade og klæde om i vores centre. 

Der står klude og sprayflasker i indgangen, som vi beder alle vores medlemmer anvende under træningen.
Der tages én klud og én sprayflaske i indgangen, som følger én under hele træningen. Der sprittes maskiner og udstyr af før og efter brug. Dette afleveres samme sted når man forlader centrene.

Dertil opfordrer vi alle medlemmer at vise almindelig hensyn til hinanden samt at følge Sundhedsmyndighedernes retningslinjer. 

 

Vi sætter enormt stor pris på din støtte under corona-lukningen. Det betyder alt for os, at du har støttet, så der har kunnet være et MyHeart at vende tilbage til. 

Har du støttet MyHeart, har du mulighed for at give et medlemskab væk til én du holder af i de antal måneder du har støttet med (max 3 måneder). Gavebeviset gælder frem til 31.12.2020, hvor det senest skal indløses. 

Du kan enten skrive en mail til os her på info@myheart.dk med dit navn og medlemsnummer og få dit gavebevis tilsendt, eller komme forbi centret i receptionens åbningstid med det medlem du ønsker at give gaven til. 

Kampen er langt fra slut. Og vi vil sætte pris på alt den økonomiske hjælp vi kan få, så vi fortsat kan have et MyHeart at være i.
Der er flere måder du kan støtte MyHeart med:

  • Få din virksomhed på vores trailer. Lige nu har du mulighed for at få vist din virksomhed/produkt på vores trailer. Kontakt os her på trailer@myheart.dk
  • Få meldt din familie eller venner ind i MyHeart – Træning og bevægelse er godt for alle, og det er bare sjovere når man er sammen om det.
  • Støt ved at købe vores MyHeart Club Members T-shirt
  • Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 

Du kan få aktiveret dit medlemskab ved at skrive til info@myheart.dk med navn og medlemsnummer.

Vi vil glæde os til at tage imod dig igen.

Bliv medlem igen HER