UPCOMING

EVENTS

L0rdag

4.
maj

friends event

Svenstrup 0900-1130

Workouts - For alle

Masser af workouts og fællesskab.  Alle kan være med.

mandag

6.
maj

HEROES night

Svenstrup 1900-2200

Instruktøraften

Intern undervisning af MyHearts instruktører

L0r-s0n

18.-19.
maj

danish open

sønderborg weekend

Danish Federation of Natural athletes præsenterer:
DANISH OPEN CHAMPIONSHIP! 

Kom og oplev Open Danish Championships 2024, og se naturlig bodybuilding-eliten konkurrere om titlen som Danmarksmester!

DFNA fejrer 10 års jubilæum for dansk naturlig bodybuilding, og dette års ODC er en officiel qualifier til Europamesterskabet i oktober 2024, som i år afholdes på dansk jord!

Mere info samt køb af billetter her.

S0ndag

19.
maj

Retreat

Tyrkiet 19. - 26. maj

Træningsretreat i én uge

Tag med MyHeart på et træningsretreat til Tyrkiet! Her findes der ubegrænsede muligheder for en aktiv ferie i solrigt miljø på et nøje udvalgt resort.

Vores nye concept indenfor træningsretreats er en træningspakke udformet til dig som vil kombinere din egen private All Inclusive-ferie med træning. Du får en uge med masser af træning, inspiration, undervisning, foredrag og ligeledes tid ti dig selv.

MyHearts træningsretreats afholdes for- og efterår når klimaet i Tyrkiet er køligere og byder på gode forudsætninger for at træne. På din træningsrejse er det vigtigt at få god og næringsrig mad. Resortet har fantastiske All Inclusive-buffeter morgen, middag og aften og tilbyder noget for enhver. 

fredag

24.
maj

Murph Special

hadsund 1700-2000

Black Ops Edition

FOR TIME :
1600m løb
100 Pull-ups
200 Push-ups
300 Air squats
1600m løb

Kan udføres med 9/6kg vægtvest.

Alt kan skaleres og derfor kan alle være med denne dag. Dog bliver det HÅRDT!

tirsdag

28.
maj

Murph 2024

Begge centre 1700-1900

Hero Workout - For alle

FOR TIME :
1600m løb
100 Pull-ups
200 Push-ups
300 Air squats
1600m løb

Kan udføres med 9/6kg vægtvest.

Alt kan skaleres og derfor kan alle være med denne dag.

l0r-s0n

15.-16.
jun

hell run

Midtjylland

Arrangementet afholdes for 14. gang i 2024 med 10.000 DKK i pengepræmier til podiepladserne og vil foregå i over 24 timer fra kl. 12:00 lørdag d. 15/6 til et ukendt tidspunkt søndag d. 16/6 – med mange forskellige discipliner.
Det meste vil blive holdt hemmeligt, men der vil være udfordrende løb med mose, skrænter, vand og tunge vægte. Der er klatre opgaver højt oppe, behændigheds- og udholdenheds-øvelser, tunge styrkeøvelser med bl.a. kettelbells og vanskelige vægte samt skæve opgaver til modet. Der vil igen være nye elementer, men tidligere videoer vil give en god fornemmelse. Vær opmærksom på at dette absolut ikke bare er endnu et forhindringsbaneløb. Det handler om at finde den komplette sportsmand. Disciplinerne vil variere fra få minutter til måske et par timer.

Reglerne er simple: Man udgår, hvis man er bevidstløs over 20 sek., græder højlydt eller brokker sig gentagne gange og tager energi fra de andre deltagere. Der vil være et simpelt pointsystem hele vejen igennem, hvor placeringen i de enkelte konkurrencer tæller.

Der vil være præmier til samlede vindere. Der vil blive sørget for aftensmad, morgenmad og overnatning. Dog bruger vi en stor del af natten til forskellige aktiviteter. Der vil skulle skrives under på at man deltager på eget ansvar og giver accept til vold og hårdt psysisk pres.

Prisen er kr. 1000,-

Igen i 2024 er der en række hemmelige aktiviteter om natten, som nogle vil kalde helt crazy og ikke tåler dagens lys, og som heller ikke efter løbet må afsløres. Det eneste der er sikkert er at det vil være hårdere end sidste år og feltet sikkert også vil være hårdere.

Igen skal alle bevise deres værd gennem konkurrencerne, hvilket vil sige, at man hele tiden kan falde fra eller blive skilt fra. Vi går efter at ca. 20 personer kan komme igennem hele døgnet, hvis ellers nok personer har det fornødne niveau.

Læs mere her

L0rdag

7.
sep

friends event

Svenstrup 0800-1030

Workouts - For alle

Masser af workouts og fællesskab.  Alle kan være med.

L0rdag

1.
nov

friends event

Svenstrup 1700-2000

Workouts - For alle

Masser af workouts og fællesskab.  Alle kan være med.

VÆLG DIN PRIMÆRE CLUB

HVOR SKAL FORLØBET FOREGÅ?