FÅ DIN PLADS NU

MyHeart

MOMMY

CAMP

2021

OPSTART 5. April

EARLY BIRD PRIS

VED tilmelding SENEST D. 01. april

1399,-

Herefter 2000,-

Tirsdage i MyHeart Hadsund

Klokken 11.OO-12.O0

For ALLE mødre på barsel
UANSET udgangspunkt, niveau, alder og træningserfaring
- også for dig der VIRKELIG vil sparke røv

Kom med din baby og få grundstyrken og konditionen tilbage efter graviditet og fødsel

Butikstorvet 27 - 9560 Hadsund

Hvad får du på MommyCamp?
  • 1 ugentlige fysiske træning med plads til din baby
  • Personlig træning på lukket hold
  • Faglig vejledning i genoptræning efter graviditet
  • Oplæg om kost og vaner i MyHeart Svenstrup
  • Et lukket online forum
  • Træning til dig og din baby
  • 20% på fremtidige forløb.
  • Mulighed for tilkøb af personlig træning
  • Mulighed for tilkøb af kostforløb

Hvorfor skal du med?

Mommy Campen er for dig, der vil prioritere dig selv og få din grundstyrke og kondition tilbage efter graviditet og fødsel. 

Her sikrer du, at du får din træning med kompetent, faglig vejledning – så du får skabt de gode vaner allerede i din barsel. 
Der er plads til dig og din baby – og her er der fuld forståelse for dårlig nattesøvn, generel træthed, amning eller flaske, bleskift m.m. 
Derfor skal vi også bevæge os til mere energi, så du kan være den mor, som du gerne vil være for dit barn.

Vi GARANTERTER du kan være med, da træningen vil blive tilrettelagt efter dit niveau og din formåen – samtidig har vi fokus på genoptræning af bækkenbund, delte mavemuskler og andre skavanker fra graviditeten. 

Forløbet er et personligt forløb, hvor der vil blive taget hensyn til dine eventuelle skader og skavanker.

Vi tager fat i dig, der hvor du er.
…og vi tager fat om hele livet – den fysiske, mentale og sociale sundhed – så DIN livskvalitet forøges. 

Vi VED at handling skaber selvværd, selvværd skaber glæde og glæde skaber rummelighed. Det gladeste og mest nærværende trænerteam – med masser af uddannelse og erfaring – både professionelt og personligt.

Dette er vores guide til at du forhåbentlig bliver fortrolig med alle øvelser, så du kan opleve, at du faktisk kan mere end du tror.
– vi hepper på dig!
Tina Muhl
Ejer

Vores l0fte til dig

Vi lover dig, at forløbet er spækket med inspiration til en lettere og stærkere udgave af dig selv
– og en helt masse sjov og spas.

Stærkeste hilsner fra Demmi, Rikke, Tina & Mikkel

OM MyHeart Camp 

MYHEART CAMP er udsprunget af ønsket om at hjælpe mennesker til at lære dem selv bedre at kende. Dette sker primært gennem handling og refleksioner.

Tina og Mikkel Muhl startede konceptet PROJEKT LIVSSTIL op i 2013 i deres centre MYHEART FITNESS.

Et, dengang 20 ugers, koncept som skulle fremme et mere nysgerrigt sind, en stærkere krop og et godt fællesskab, som alle er veje til mere glæde i livet.

I takt med at kunne gøre det endnu bedre udviklede de i 2015 konceptet KUN FOR KVINDER et eksklusivt holdtrænings-koncept, med en varighed på 7 uger, til kvinder, der ønskede undervisning og vejledning fra nogle af de dygtigste og ligeledes mest engagerede kvindelige personlige trænere til at få mere overskud, en stærkere krop, mere gåpåmod og oplevelsen af et liv med mere overskud. Mere end 1400 kvinder har siden 2015 deltaget på forløbet KUN FOR KVINDER.

I 2018 så den første MYHEART ONLINE CAMP dagens lys og konceptet var klart: Træn med os – hvor du vil – når du vil! Missionen var her(og er til stadighed) at lære kvinder finde glæden ved bevægelse og at tidens skæve kosmetiske trends ikke var et retvisende billede af virkeligheden. På MYHEART ONLINE CAMP har vi haft mere end 1600 kvinder fra HELE Danmark og en del udlandsdanskere med på forløbene siden 2018, hvor der trænes, erfaringsudveksles, svedes og kæmpes på tværs af landsdele, politiske overbevisninger, relgioner samt alle tidspunkter af døgnet.

I takt med at vores erfaring er vokset med mennesker i udvikling, er vores integritet fulgt med og derfor holder vi benhårdt fast i at det vi laver, skal virke, og ikke blot være et midlertidig plaster på såret.